22 жовтня 2022 16:17

Неоднозначний трансфер: "Рух" заявив скандального легіонера, який виступав в Англії

Львівський Рух заявив на сезон 2022/23 чемпіонату України нігерійського нападаючого Брайта Енобахара. Футболіст поповнив команду як вільний агент.


Нігерійський форвард Брайт Енобахар з'явився в офіційній заявці Руху на сайті УПЛ. Сам клуб поки що офіційно не оголосив про підписання екс-гравця олімпійської збірної Нігерії.

Нападник виступатиме під 8 номером. Останнім клубом 24-річного футболіста був ізраїльський Хапоель із Єрусалиму, який він залишив у липні цього року.

Швидше за все, причиною розриву контракту стала поведінка нігерійця. За даними ЗМІ, Енобахар був затриманий поліцією за керування у нетверезому стані. Після цього інциденту його було усунуто клубом від тренувань.

Брайт Енобахар – вихованець англійського Вулверхемптона, за основну команду якого він дебютував у віці 17 років. Крім «вовків» у його кар'єрі також були Кілмарнок, Ковентрі Сіті, Віган, АЕК, індійський Іст Бенгал і Хапоель, який раніше згадувався.

Крім того, Енобахар має у своєму активі два матчі за олімпійську збірну Нігерії.


Дебют нігерійця в УПЛ може відбутися 23 жовтня, коли Рух зіграє домашній матч із Металістом 1925. Після восьми зіграних поєдинків підопічні Кучука займають 11-й рядок у турнірній таблиці.