20 серпня 2022 20:19

Нагельсманн пояснив, чому Роналду не буде в Бундеслізі

Головний тренер Баварії Юліан Нагельсманн висловився про можливий перехід форварда Манчестер Юнайтед Кріштіану Роналду до Бундесліги.


"Чесно кажучи, мені все одно, чи перейде він до Дортмунда. Мене це не хвилює. У нього все ще діє контракт з Манчестер Юнайтед. Я навчився не говорити про чужих гравців. Він хороший гравець, він забив багато голів у своєму житті і, мабуть, заб'є ще кілька у будь-якій лізі, чи перейде він до Дортмунда чи ні, не вплине на мій настрій.

Я думаю, Жорже Мендеш отримує десять відсотків від річної зарплати Роналду, тож він може трохи поговорити з клубами. Я думаю, що це робота Мендеша. Він часто розмовляє телефоном. В принципі, я думаю, це добре, якщо ти маєш консультантів, які теж виконують деяку роботу.

Я думаю, треба бути в змозі дозволити собі Роналду. Він уже не наймолодший гравець, а ви вкладаєте великі кошти. Це економічне питання. Я думаю, що багато клубів хотіли б підписати його, але для 15 клубів Бундесліги його річна зарплата буде надто великою. Я не думаю, що він грає за 500 000 євро на рік.

Кожен клуб знає, що він дуже хороший гравець і може забити багато голів, але він також має певні грошові вимоги до нового клубу. Але треба запитати Мендеша, він краще знає", - сказав Нагельсманн в інтерв'ю TZ.