25 вересня 2024 14:25

"Реал" висловив подяку Варану, який завершив ігрову кар'єру

Мадридський "Реал" на офіційному сайті звернувся до французького захисника Рафаеля Варана, який сьогодні, 25 вересня, оголосив про завершення ігрової кар'єри. Його останнім клубом став італійський "Комо".


«Після заяви Рафаеля Варана, який вирішив завершити кар'єру професійного футболіста, «Реал» Мадрид хоче висловити свою подяку гравцю, який уже входить до списку легенд нашого клубу.

Рафаель Варан прибув до «Реалу» Мадрид у 2011 році, коли йому було всього 18 років, і став одним із провідних гравців в історичному циклі, який дозволив клубу виграти чотири трофеї Ліги чемпіонів, три з них поспіль, у період з 2014 по 2018 рік . За сезони, в яких він одягав нашу футболку, він виграв 18 титулів у 360 іграх: чотири Ліги чемпіонів, чотири клубні чемпіонати світу, три Суперкубки Європи, три ліги, один Кубок Іспанії та три Суперкубки Іспанії.

Рафаель Варан назавжди залишиться в серцях усіх уболівальників «Мадрида» як один із найбільших центральних захисників в історії «Реала» і завжди втілює цінності нашого клубу.

«Реал» Мадрид бажає йому та його сім'ї успіху на цьому новому етапі його життя», — написано у заяві.