25 вересня 2024 12:47

Маріо Балотеллі: "Бобан діє мені на нерви. Хто ти, чорт?"

Колишній нападник збірної Італії Маріо Балотеллі висловився про колишнього менеджера УЄФА та ФІФА Звоніміра Бобана, який розкритикував головного тренера "Мілана" Паулу Фонсеку після поразки від "Ліверпуля" (1:3).


"Я не поділяю манеру спілкування Бобана. Здається, він знає все і що лише його ідеї правильні. Як він може з таким нахабством казати певні речі Фонсеці, вказувати тренеру, як йому виконувати свою роботу? А хто ти, чорт?


Дійсно, є спосіб і манера висловлюватися. Ви можете висловити власну думку, але говорити "очевидно, що це так, очевидно, що це не так" означає, що ви висуваєте власну об'єктивність, а це недобре.


Бобан - це той, хто атакує з такою зверхністю, що я без проблем можу сказати, що він діє мені на нерви. Якщо ви висловлюєте свої думки ввічливо, це нормально, інакше йдіть до біса", - сказав Болотеллі для ControCalcio.

Нагадаємо, Бобан працював у "Мілані" спорртивним директором з 2019 по 2020. Що стосується Балотеллі, то форвард двічі виступав за "росонері" - з 2013 по 2014 та на правах оренди з "Ліверпуля" з 2015 по 2016.