25 вересня 2024 10:40

Обі Мікел про Кайседо: "Він нагадує Канте, зараз ми бачимо гру, яку він показував у "Брайтоні". Одного разу Мойсес стане капітаном "Челсі"

Джон Обі Мікел заявив, що Мойсес Кайседо якось стане капітаном «Челсі».


Лондонці купили еквадорського півзахисника у "Брайтона" влітку 2023-го за рекордні 115 млн фунтів.

Кайседо віддав гольову передачу на Ніколаса Джексона в матчі туру АПЛ проти "Вест Хема" (3:0).

«Ми говорили про Мойсеса Кайседо і про те, що він не надто вдало розпочав свою кар'єру в «Челсі», і в перших кількох іграх було багато помилок.

Усі думали: "Навіщо ми заплатили такі великі гроші за цього хлопця?" Зараз ми бачимо від нього ту гру, яку він показував у «Брайтоні» тощо, тож це абсолютно фантастичний гравець.

У суботу він був скрізь. Не лише руйнував атаки суперника, а й намагався пов'язувати гру, роздавав передачі, робив усе. Тепер видно, що це той Мойсес Кайседо, якого ми всі знаємо і коли дивишся на нього зараз, відчуваєш, що з'явилася впевненість.

Він ніби каже: "Добре, тепер я граю за футбольний клуб "Челсі", це моя команда". За його грою та поведінкою на полі видно, що у нього немає его. Він просто фантастичний гравець, я дивився на нього та бачив, що він був скрізь.

Він чимось нагадує Канте, всі почесті Мойсесу і тренеру за те, що він дав йому таку впевненість і віру в нього.

"Я думаю, що, можливо, одного разу він стане капітаном команди", - сказав колишній півзахисник "Челсі" у своєму подкасті The Obi One Podcast.