25 вересня 2024 14:01

Один гравець "Динамо" увійшов до символічної збірної 7-го туру чемпіонату Украни за версією УПЛ

Українська Прем’єр-Ліга продовжує відзначати героїв сезону-2024/25 і визначила символічну збірну 7-го туру Чемпіонату УПЛ, а також найкращого гравця та найкращого тренера 7-го туру. Традиційно це було зроблено разом з ведучими, експертами, коментаторами УПЛ ТБ та представниками провідних спортивних ЗМІ України.


Найкращим тренером 7-го туру 29 експертів визнали Віталія Пономарьова, який з «Рухом» здобув яскраву виїзну нічию з «Динамо», а найкращим гравцем 7-го туру — Георгій Судакова («Шахтар»).

До топ-5 гравців також увійшли Артем Бондаренко («Шахтар»), Олексій Гуцуляк («Полісся»), Максим Третьяков («Колос») та Микита Кравченко («Олександрія»). А до топ-3 тренерів — Маріно Пушич («Шахтар») та Олександр Поздєєв («Колос»).



Загалом експерти згадували 30 футболістів та 10 тренерів на звання героїв 7-го туру, а також 58 кандидатів до символічної збірної. Тому, окрім 11 футболістів умовного стартового складу, ми добавили також умовний резерв символічної збірної туру: Запасні: БУЩАН (Динамо), ЛЕДВІЙ (Рух), СИЧ (Рух), ТОБІАС (Шахтар), ДІДИК (Рух), МАТВІЄНКО (Шахтар), ВІЛІВАЛЬД (Інгулець), БРАЖКО (Динамо), КЛЬОЦ (Верес), ФЕДОР (Рух), ТРАОРЕ (Шахтар), КРАСНОПІР (Рух).