17 листопада 2021 12:44

Мирон МАРКЕВИЧ: "Найменше претензій до лінії півзахисту збірної України"

Національна збірна України посіла друге місце у своїй групі відбіркового циклу чемпіонату світу і продовжить боротьбу за путівку в фінальну частину турніру.


Екс-голова Комітету збірних УАФ, заслужений тренер України Мирон Маркевич в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua розповів, які позиції нашим футболістам необхідно посилити, щоб бути конкурентоспроможними в наступному раунді.


"Наша збірна в підсумку посіла "своє" друге місце в групі, яке їй експерти і віддавали перед початком відбіркового циклу, хоча і в непростій боротьбі. І в цьому хлопці винні самі, розбазаривши чимало очок у поєдинках з опонентами класом нижче.


Користуючись нагодою потрібно віддати належне збірній Франції, яка виставивши бойовий склад, взяла гору в паралельному матчі над нашим конкурентом - фінами, який не мав для неї ніякого турнірного значення. Так і повинні діяти справжні професіонали.


Що далі? Перш за все, необхідно все проаналізувати, врахувати кожну дрібницю, оскільки в наступному раунді нам, швидше за все, не вдасться уникнути зустрічі з кимось із топів. Поки ж найменше претензій до лінії півзахисту. А ось над усуненням помилок в центрі оборони і при реалізації гольових моментів доведеться серйозно потрудитися".