Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 1844
Игорь, після 20 в повтопів в перерві, видно, що Безкоровайний лівою в ліву ногу Ваната заряди. Але чи червона, з урахуванням того, що Влад напевно швидкість втратив? Але фол - 100%
Показати
Ватель, зараз так тренери дітей у ДЮСШках вчать. Відчув торкання ноги - падай, кричи, катайся. Сам чув. ))) Тому Ванат так і зіграв, хоча міг встояти, прикрити корпусом та пробити. Козирянський формально вірно оцінив цей епізод.
Беніто сьогодні просто жесть)
Показати
Ватель, а чому тільки сьогодні ?
Він дуже важкий і повільний.
Та ну, де там червона?
Показати
Ватель, ну було торкання стопи. Вихід віч-на- віч. Яке питання? Поки Сашо щастить.
мог обойтись желтой, конечно, и не ломать игру
В атаці Миколенко грав добре, однак в захисті Езе трішки покрутив Віталію хребти (той же перший гол, Миколенко не встиг за ним).
Показати
Ватель, ну там питання також до зони опорних і цз... а так, досить швидкий опонет був
Бражку поки не вистачає хоч якоїсь стабільності. Матч на кубок був повністю провальний- для Вови кубок ніщо, очі не горіли.
Показати

Чого не вистачило у матчі з "Оболонню"? Мотивації. Була якась порожнеча, не було емоцій. (С) Брвжко
Жора, скільки тобі років, скільки ти стоїш в воротах Динамо/Збірної і тобі ще й досі не вистачає досвіду?
Показати
Ватель, жора не грає один за всю команду. Є в його словах правда. Але різниця між матчами в Румунії та Туреччині виклакає питання.
Не можна грати в трусливий футбол.
Ну треба сказати, що Мудрик не зрозуміло яку позицію на полі займав, точно не лівого вінгера. Грав то в центрі, то справа, то захисника)) А так дійсно зіграв не вдало, як і вся команда.
Показати
Ватель, Да там реально полный ХАОС был на поле. Такое впечатление, что Поттер/Лампард и дальше тренируют Челси.

Я смотрел матч и офигевал - игроки на разные позиции бегают в режиме хаоса и не знают, что делать.
Евгений, біда, но це на даний час кращій захисник в Динамо. Сирота - гірший (момент з його "швидкістю" в другому таймі показовий, коли турок вийшов сам на сам. А Дячук наразі ще гірший за Сироту. Так що потрібно два цз...
Показати
Ватель, А може спочатку спробувати грати без Сидорчука, який постіно втрачає м'яч на рівному місці, а робота його на полі чистити всі гріхи захисту, та відбирати м'яч, тоді й паніки такої не буде в захисті, Попов і Сирота давно грають разом, і ця пара грала раніше проти сильних команд.

А який Сидорчук став повільним, чи то вже старість, чи то вже звичка грати в УПЛ, там де треба в один дотик віддати м'яча, він хв 5 думає, що з ним зробити, і починає танцювати, навкруги м'яча.

Ванат в матчі з Бешикташем , який є единим нападником, спустився в опорну зону, щоб показати, як Сидорчуку треба віддавати діагоналі по флангам, це вже сором, віддав чудову діагональ, шкода Назар Волошин опинився в овсайді.
Невпевнено Андрій грав. Гол міг потягнути, якщо б ногою відбивав, і ще один дальній удар якось по чудернацькому відбивав, що м'яч на кутовий пішов. По справжньому один крутий сейв після дальнього постріла, і ще разів 6 гарно вибирав позицію і м'яч після не над складних ударів забирав до рук.
Показати
Ватель, Судя по описанию он нормально отыграл. Не считая пропущенного мяча. Про "странно-отбитый дальний удар на угловой" вообще реально странно - какая разница как он его отбил, если он его отбил и работу свою выполнил.

Матч я смотрел. Лунин норм отыграл (не считая пропущенного мяча).
Забраний грав непогано, але в третьому голі відпустив свого гравця, який на добиванні забив.
Показати
Ватель, Да там больше претензий к вратарю Нету, который так по-рахитному отбил мяч прямо на игрока Ливерпуля.
No results found.