2 жовтня 2023 18:19
4

Віктор Вацко - про Бражка: "Я не пригадаю футболіста, який би повернувся із оренди в "Зорі" до "Динамо" і вигядав би наскільки впевнено і органічно у складі киян"

Журналіст і коментатор Віктор Вацко у програмі "Вацко Live" прокоментував гру півзахисника "Динамо" Володимира Бражка.


"Бражко - молодець! Я можу помилитися, але я не пригадаю футболіста, який би повернувся із оренди в "Зорі" до "Динамо" і вигядав би наскільки впевнено і органічно у складі киян. Може, Тимчик, але і йому був потрібен час. Бражко відразу залетів у стартовий склад "Динамо". Я думаю, що правильно, що відпустили Сидорчука і відкрили шлях Бражкові. Він дуже впевнено виглядає на футбольному полі, він не тушується, не боїться грати у футбол. З "Оболонню" відіграв не найкращий поєдинок, є питання з епізодом по пропущеному м’ячу. Але для мене показовий інший момент, Луческу рідко критикує своїх футболістів, публічно називаючи їх імена, але Бражкові дісталось. Хтось би скис, опустив ніс і ходив би в депресії з думками про самогубство. Бражко вийшов у старті на матч проти "Олександрії" і довів, що має правильний спортивний характер.


За 2 останні матчі в чемпіонаті Бражко забив 3 м’ячі. З "Олександрією" двічі після стандартів сховався на дальній стійці і забив. Я вважаю, що Бражко голосно стукає в двері національної збірної України. Я думаю, що це було правильне рішення Ігоря Суркіса дати шанс Сидорчуку пограти закордоном, натомість дати шанс у першій команді своєму молодому вихованцю. На мій погляд, Бражко свій шанс використовує".

Да кому нужен этот кубок...Надо чемпионат выигрывать!
Бражку поки не вистачає хоч якоїсь стабільності. Матч на кубок був повністю провальний- для Вови кубок ніщо, очі не горіли.
Сховати

Чого не вистачило у матчі з "Оболонню"? Мотивації. Була якась порожнеча, не було емоцій. (С) Брвжко
Вацко надто вузько мислить, або інформації йому не вистачає. Дуже успішно повернувся в Динамо після оренди в Зорі Володимир Онищенко. А ось лідер Зорі, вже покійний Вячеслав Семенов після повернення в Київ заграти на належному рівні не зумів.