2 вересня 2023 21:41
2

Мудрик найгірший гравець матчу з "Ноттінгемом": українець провів на полі 13 хвилин у програній грі "Челсі"

Челсі не зміг у рідних стінах обіграти Ноттінгем Форест. Єдиний гол у цьому матчі було забито на 48-й хвилині. Тайво Авонії продемонстрував чудове бачення поля, Ентоні Еланга отримав від нього дотепну передачу в штрафному майданчику і влучним ударом в один дотик відправив м'яч у правий нижній кут воріт.


Вінгер збірної України Михайло Мудрик розпочав цей поєдинок на лаві запасних та з'явився на полі лише на 77-й хвилині. За час відведений йому на полі він заробив від статистичного порталу WhoScored 5.9 балів, що є найгіршою оцінкою у складі обох команд.




Варто зазначити, що при виході на заміну гравці відразу отримають оцінку в 6.0 бала. Найкращим гравцем у цій зустрічі було визнано правого захисника Ноттінгема Віллі Болі – 7.9 бала.


Михайло перейшов у стан лондонців із Шахтаря у січні цього року за 70+30 мільйонів євро. Контракт 22-річного гравця розрахований до 30 червня 2031 року.

Ну треба сказати, що Мудрик не зрозуміло яку позицію на полі займав, точно не лівого вінгера. Грав то в центрі, то справа, то захисника)) А так дійсно зіграв не вдало, як і вся команда.
Сховати
Ватель, Да там реально полный ХАОС был на поле. Такое впечатление, что Поттер/Лампард и дальше тренируют Челси.

Я смотрел матч и офигевал - игроки на разные позиции бегают в режиме хаоса и не знают, что делать.