6 травня 2024 23:23

"Пробіжимо на 20 кілометрів більше". Терзіч вважає, що переваги першого матчу "Борусії" буде недостатньо

Головний тренер Борусії Д Едін Терзіч поділився очікуваннями від прийдешнього півфінального матчу-відповідь ЛЧ із ПСЖ.


"ПСЖ, безумовно, буде сильнішим, ніж минулого тижня. Ми хочемо заробити путівку у фінал. Матчі з парижанами на груповому етапі? Тоді ми ще не знайшли себе. Нам не вистачало сміливості в багатьох сферах. Проте у двох іграх проти ПСЖ у Дортмунді ми показали, що можемо грати зовсім по-іншому. На даний момент нам вдалося набути такої впевненості в собі завдяки іграм у Лізі чемпіонів, що ми зможемо дуже впевнено вийти на гру завтра. Якщо знадобиться, то завтра пробіжимо на 20 кілометрів більше. Ми готові на все.

Проект ПСЖ роками будувався для завоювання титулів. Їхньою головною метою від самого початку була Ліга чемпіонів. Це їхня місія. Щоб зробити це, ми повинні бути такими ж сміливими і стійкими, як і в першому матчі. З такою ж повагою. Але також і з очікуванням від того, що зможемо досягти чогось великого. Найімовірніше, переваги першого матчу буде недостатньо – нам доведеться забивати.

Ми зробили так багато хороших речей у цьому сезоні. У Мюнхені. У Ньюкаслі. У Мілані. Було б прикро зупинитися зараз", – цитують Терзича офіційний сайт УЄФА і Kicker.

Матч ПСЖ – Борусія Д відбудеться у вівторок, 7 травня. Початок зустрічі – о 22:00 за Києвом. У першому матчі Дортмунд переміг із рахунком 1:0.