2 червня 2024 10:54

Анчелотті: "Всі вважали, що ми повинні виграти у "Боруссії". Але ми легко могли програти"

Головний тренер "Реала" Карло Анчелотті прокоментував перемогу над дортмундською "Боруссією" у фіналі Ліги чемпіонів.


Ніколи до такого не звикнути. Було дуже важко – набагато складніше, ніж ми думали. У першому таймі нам довелося помучитися. У другому ми рідше втрачали м'яч і грали краще. Але це вже всі дрібниці. Ми перемогли. Продовжуємо мріяти.


Мені рівень нашої гри у першому таймі не подобався. Ми надто часто втрачали м'яч. І зовсім не доречно. Ми дали дортмундцям грати так, як вони хотіли – форсувати перехоплення та грати на контратаках. У цьому вони найнебезпечніші.

Мені не потрібно кричати в перерві, але треба було дещо прояснити. Ми допустили забагато втрат, «Борусія» краще грала спочатку. Довелося коригувати тактику. На щастя, це спрацювало.


Цього сезону у нас було чимало проблем через травми. Це ще більше зблизило нас. Потрібен як високий клас, а й згуртованість у колективі. Одного із двох недостатньо.


Усі вважали, що ми маємо виграти цей матч. Але ми могли легко програти. "Борусія" боролася дуже гідно, нам довелося дуже непросто. На щастя, ми намацали свою гру.


Наступного року на нас чекають чергові перебудови. Але ми зможемо знайти потрібний баланс, хоча це буде непросто у зв'язку з відходом таких гравців як Кроос», - сказав Анчелотті.