6 квітня 2023 11:45

"Те, що відбувається, - несправедливо". Малиновський зустрівся з українськими біженцями в Марселі

Атакуючий півзахисник Марселя Руслан Малиновський та його дружина Роксана зустрілися з українськими дітьми у Франції в рамках асоціації Марсель-Одеса.


Руслан Малиновський, його дружина Роксана та їхня трирічна дочка Олівія відвідали українських біженців. Це була не перша зустріч між гравцем та українцями.

Раніше Малиновський зустрів частину спільноти Марсель-Одеса у Ла Командері, де вручив футболки та квитки на матч за участю Марселя.

Цього разу родина Малиновських також прибула із подарунками для українських дітей. Хавбек збірної України більше години спілкувався з біженцями, роздавав автографи та фотографувався.


«Зараз непрості часи, що те, що відбувається, є несправедливим. Нам важливо допомогти, і я сподіваюся, що наступного разу ми зробимо ще більше», – сказав Малиновський LaProvence.


Малиновські, які створили фонд в Італії на початку війни, тепер мають намір зробити подібні зусилля і у Франції.

«Ми хочемо зробити те саме в цій країні, щоб допомогти тим, хто втік від війни і хто збирається жити тут довго. Знаходження в Марселі в оточенні українців приносить мені задоволення. Багато співвітчизників стали фанатами Марселя з того часу, як приїхали до цього міста», – додав Руслан.

29-річний Малиновський перейшов до Марселя з італійської Аталанти у зимове трансферне вікно та зіграв за французьку команду 15 матчів, у яких забив два м'ячі.