8 вересня 2022 08:34

Колишній головний тренер "Шахтаря" Де Дзербі відмовився очолити "Болонью": причина здивувала багатьох

Італійський футбольний тренер Роберто Де Дзербі міг очолити Болонью після того, як боси клубу звільнили сербського фахівця Сініша Михайловича, але відмовився з дивної причини.


Учора Fanday писав, що Де Дзербі є одним із кандидатів на зміну сербському фахівцю. Але колишнього керманича Шахтаря в Болоньї не буде. Про це повідомляє Calcionapoli1926.


Італійський тренер відмовив босам Болоньї через те, що Михайловича звільнили, а Де Дзербі хотів, щоб серб добровільно подав у відставку. Оскільки цієї єдиної вимоги екс-наставника Шахтаря не було дотримано, то Де Дзербі категорично відмовився вести переговори з керівництвом клубу.


Михайлович очолював Болонью із 2019 року. Через кілька місяців після призначення до нової команди тренеру діагностували лейкемію. Після проходження курсу хіміотерапії Михайлович повернувся до роботи із командою. Контракт сербського спеціаліста з клубом діяв до літа 2023 року.


Нагадаємо, Де Дзербі за один неповний сезон із Шахтарем фінішував на першому місці у недограному через війну чемпіонаті 2021/22, провалився у груповому етапі ЛЧ, а також виграв Суперкубок України.

Болонья після п'яти турів має у своєму активі три очки і посідає 16-те місце у турнірній таблиці Серії А. Свій наступний поєдинок червоно-сині проведуть 11 вересня проти Фіорентини.