24 вересня 2024 14:33

Ермосо зазнала гомофобних образ у соцмережах: "У тебе ##### як двері. Рубіалес поцілував тебе, і ти відразу стала лесбіянкою, щоб він засипав тебе грошима - а ти ще й скаржишся"

Дженніфер Ермосо знову зазнала образ у соцмережах.


Футболістка збірної Іспанії опублікувала в соцмережах запис надісланого їй голосового повідомлення із образами. У ньому згадується, зокрема, скандал із поцілунком Луїса Рубіалеса після фіналу жіночого чемпіонату світу у 2023 році.


«У тебе є член? Не можу збагнути. Я думаю, це через татуювання у тебе на руці, через які ти схожа на мого батька.


Ти підіймаєш кубок світу так, ніби це шматок кров'яної ковбаси... Ти тупа чи ненормальна? По-моєму, коли лисий хлопець на кшталт Рубіалеса цілує тебе, ти одразу стала лесбіянкою, щоб він засинав тебе грошима – гроші все приходять і приходять, а ти ще й скаржишся.


Ти дурна, ось у чому твоя проблема – у тому, що ти ненормальна. У тебе ##### (вагіна') як двері, огидно», – йдеться у повідомленні без згадки імені Ермосо.


Нагадаємо, суд у справі про поцілунок Рубіалеса з Ермосо пройде взимку 2025 року. Планується провести 11 засідань у період із 3 по 19 лютого. Прокуратура вимагає для екс-глави RFEF 2,5 роки ув'язнення.