24 вересня 2024 19:07

Глава заявки Саудівської Аравії про те, чи приймуть геїв у країні під час ЧС-2034: "Будемо раді всім гостям. Поважаємо приватне життя"

У Саудівській Аравії відповіли, чи приймуть геїв у країні під час ЧС-2034.


Саудівська Аравія – єдиний претендент на проведення ЧС-2034. Її мають офіційно оголосити країною-господаркою турніру на конгресі ФІФА 11 грудня.

Одностатеві стосунки незаконні в Саудівській Аравії, трансгендерність не визнається. Тим не менш, керівник заявки Саудівської Аравії Хаммад аль-Балаві заявив, що на чемпіонаті світу будуть раді всім.


«Повага та привітність у Саудівській Аравії поширюватиметься на всіх людей з усього світу. Ми поважаємо особисте життя всіх наших гостей. За останні кілька років ми бачили мільйони гостей у Саудівській Аравії.

Ми провели понад сотню спортивних заходів, які відвідали понад три мільйони вболівальників, яким сподобався цей досвід. Людям потрібно дізнатися більше про країну, і найкращий спосіб зробити це – приїхати та відвідати її. Там вони зустрінуть гостинних саудівців. Ми будемо раді прийняти всіх наших гостей», – сказав Аль-Балаві.