24 вересня 2024 16:09

Джонсон про Трента у "Реалі": "Беллінгем може стати останнім шматочком пазла. Гроші не будуть головним фактором, а якщо йому потрібні трофеї, "Мадрид" це гарантує"

Ґлен Джонсон висловився про можливий перехід Трента Александер-Арнолда в «Реал».


Діюча угода 25-річного захисника з Ліверпулем розрахована до кінця сезону-2024/25. Повідомлялося, що мадридський клуб хоче підписати контракт із англійцем, якщо той стане вільним агентом.

«На 95% клуб привабливий сам собою, але якщо Джуд поговорить з Трентом і розповість, як там чудово, то це допоможе зробити рішення остаточним.

Давайте подивимося правді у вічі: якщо «Реал» подзвонить, більшість гравців захочуть перейти туди. Беллінгем може стати останнім шматочком пазла, але я вважаю, що Трент буде згоден на угоду, незалежно від того, чи вплине на неї Джуд чи ні.

«Реал» гарантовано виграватиме. Гроші для Александер-Арнолда не будуть головним чинником, бо всім гравцям із його статусом платять дуже добре.

Отже, якщо йому потрібні трофеї, то «Реал» це гарантує, але вболівальники «Ліверпуля» будуть раді, якщо він залишиться і побореться за трофеї на «Енфілді», – сказав колишній захисник «Ліверпуля» Глен Джонсон.