24 вересня 2024 17:30
1

Джерело: Шаблій хотів зробити переворот в клубі УПЛ, скинути тренера і поставити свого – як все закінчилося

23 вересня Колос обіграв Зорю (1:0) в сьомому турі УПЛ та здобув свою першу перемогу в новому сезоні 2024/25.


Ця перемога також стала лише другою для Олександра Поздєєв, відтоді як він навесні був призначений головним тренером ковалівської команди.

Проте все могло статися інакше, адже Колос міг отримати нового тренера в особі нинішнього керманича Миная Желько Любеновича.

«Але для того, аби влаштувати у команду тренера, потрібно, аби чинний тренер «посунувся». Прямого впливу на керівництво Колоса у Вадима Шаблія немає, тож «звільнити місце» під Любеновича вирішили шляхом «заколоту» футболістів – клієнтів агентської контори Шаблія.

Прізвищ називати не буду, але інформація про те, хто є (чи був) клієнтом Шаблія у Колосі, є у вільному доступі...».

Нагадаємо, що раніше повідомлялося про бунт, який влаштував у Колосі півзахисник Ігор Харатін.

«Певний розкол таки відбувся, тож у ситуацію мусили втрутитися найвищі чини клубу. Заслухавши обидві сторони, керівництво Колоса стало на бік Поздєєва».

Сам Любенович заперечує свою участь у заколоті проти Поздєєва.

«На цьому інцидент вичерпався. Поздєєв залишився на своєму місці, а Желько Любенович – на своєму. Серб, до слова, відхрещується від того, що має стосунок до диверсії проти Поздєєва у Колосі.

По суті, це правда, адже Желько прагне працевлаштуватися на вакантну посаду. А як ця вакантна посада з'являється – головний біль не тренера, а його агента», – йдеться у дописі телеграм-каналу «УПЛ Жива».
Тоді навіщо клуби працюють з Шаблієм?