15 липня 2022 09:54
2

У Нігерії розіграли найганебнішу серію пенальті в історії футболу - курйозне відео з договірного фіналу

Фінал чемпіонату штату Огун між командами Ремо Старз і Іджебу Юнайтед став справжньою ганьбою футболу і чесної гри.


Основний час поєдинку завершився нульовою нічиєю, а те, що сталося в серії пенальті, викликало чимало обговорень. Справді, щось подібне складно пригадати.

Підозру викликав вже перший удар Іджебу Юнайтед, коли голкіпер байдуже стояв на лінії воріт, пропустивши гол. А один із ударів гравця команди Ремо Старз взагалі став вірусним. Футболіст навмисне запустив м'яч у район кутового прапорця. При цьому ще й театрально схопився за голову, вдаючи розпач від нереалізованої спроби.

У підсумку серія 11-метрових завершилася перемогою Іджебу Юнайтед з рахунком 3:0, а вболівальники не мають жодних сумнівів, що матч був договірним. Про це повідомляє Givemesport.
Звернув увагу на інше: на стадіон і стан поля. Ми звикли вважати Африку відсталою, бідною, але чи багато обласних центрів України мають подібні стадіони? І телекартинка теж у нігерців на пристойному рівні.
Футболисты красавцы! Показали своё отношение на команды президента! Матч то они слили (могли бы они конечноего выигратьв знак протеста но тогдабы их скореевсего уволили) а так они и указания выполнили но и показали что не все так однозначно ;)))