7 вересня 2024 16:18

Роберто МОРАЛЕС: "Євро-2024 для України та Албанії завершився на груповому етапі, але наскільки різними були оцінки виступів команд"

Відомий український журналіст, коментатор відеосервісу MEGOGO і постійний експерт «Рейтингу Букмекерів» Роберто Моралес підготував прогноз на матч Ліги націй Україна – Албанія.

- Євро-2024 для обох команд завершився на груповому етапі, але наскільки ж різними були оцінки виступів команд. Команда Сергія Реброва мала за усіма підрахунками сил виходити до плей-оф, та замість цього трапився провал…


Албанці ж мали супер зіркову групу в якій їхні шанси на вихід оцінувалися як приблизно 99 зі 100. Мінімальний програш Іспанії та Італії були нормальними підсумками, а нічия з третіми призерами останнього Чемпіонату світу – почесним результатом. Більше було б величезною сенсацією.

Минулого розіграшу Ліги націй збірна України посіла друге місце у першій групі Ліги «B» і не змогла потрапити до найвищого дивізіону.


Албанія у своєму квартеті також не зуміла підняти у класі, пропустивши вперед команди Ісландії та Ізраїлю.

За всю історію національні команди зіграли між собою шість разів.


Україна здобула п’ять перемог та одного разу зіграла у нічию з національною командою Албанії. Останній матч між собою ці збірні провели у 2018 році. Тоді українці під керівництвом Андрія Шевченка не залишили шансів албанцям – 4:1.