7 вересня 2024 16:49

Журналіст Ріоло: "Дешам затягнув із відходом зі збірної Франції. Його методи застаріли, команда не з ним. Потрібно було міняти тренера – Зідан був готовий"

Даніель Ріоло розкритикував Дідьє Дешама після поразки від Італії.


Учора збірна Франції програла італійцям (1:3) у 1-му турі Лізі націй.


«Дешам завжди досягав успіху завдяки навичкам управління, здатності керувати командою. Сьогодні його промови побито, і ніхто більше в них не вірить.


Оскільки команда оновлюється, все буде складніше. Він більше не контролює склад, його застарілі методи та тренування не працюватимуть із новими гравцями.


Ми знали, що це кінець історії і що нам потрібно міняти тренера, але він не хотів іти. Він продовжуватиме керувати командою, хоча Зідан був готовий. Прикро, що доведеться йти з ним до кінця.

Що ми побачили у матчі з Італією? Спочатку ми повірили у команду, коли побачили склад. Перші п'ять хвилин я думав, що ми знову знайшли Мбаппе. Так тривало п'ять хвилин, потім Італія прийшла до тями і нав'язала свою гру.


Італія має якісних гравців, але… Дешам затягнув з відходом. Команда вже не з ним, його посил застарів, він утомився, тренування вже не ті. Ця команда втомилася, ми побачили катастрофічний виступ «синіх», – заявив французький журналіст в ефірі «After Foot».


Нагадаємо, Дідьє Дешам очолює збірну Франції з 2012 року, його контракт, що діє, розрахований до кінця чемпіонату світу 2026 року.

Наступний матч Ліги націй збірна Франції проведе проти Бельгії у понеділок.