7 вересня 2024 21:29

Ліга націй. Петраков знову обіграв італійського візаві, шедевр збірної Молдови

Відбулися чергові матчі Ліги націй 2024.


Ліга націй С, група 4


Фарерські острови – Північна Македонія – 1:1

Голи: Давідсон, 9 (п) – Барді, 49 (п)


Вірменія – Латвія – 4:1

Голи: Бічяхчян, 6, Дубра, 35 (авт), Саларраян, 48, Сперцян, 86 – Харутюнян, 9 (авт)


Ліга націй D, група 2


Молдова – Мальта – 2:0

Гол: Колмаков, 32, Ніколаєску, 45+4 (п)


Програму ігрового дня відкрили на Фарерських островах, де місцева збірна розписала нічию з Північною Македонією. Команди забили по голу з пенальті. Господарі відзначились на старті першого тайму, а гості – другого. З гри так ніхто і не забивав.


Вірменія на власному полі обіграла Латвію. Олександру Петракову знову протистояв Паоло Ніколато, який нещодавно очолив балтійську збірну. Цікаво, що італієць не перемагав українця в очних протистояннях. Найзнаковіша поразка відбулася у півфіналі чемпіонату світу U-20.


Сьогодні Вірменія дуже швидко відкрила рахунок після атаки через лівий фланг. Втім, так же швидко дала Латвії відігратися, після кутового Харутюнян відправив м'яч у власні ворота. Зрештою, балтійці також мали такий подарунок. Колишній гравець Олександрії Каспарс Дубра пасував на голкіпера, а той не був готовим – епічний автогол. По перерві підопічні Петракова вже не дали гостям шансів. У ворота Латвії влетіло ще два голи, тож розгром – 4:1.


Молдова без проблем розібралася з Мальтою, забивши двічі в першому таймі. Особливої уваги вартий перший гол. Колмаков взяв на себе відповідальність пробити перспективний штрафний і виконав усе бездоганно – м'яч влетів у дев'ятку, торкнувшись штанги. Перед перервою Ніколаєску подвоїв перевагу, реалізувавши пенальті. У другому таймі глядачі голів не дочекалися.