7 вересня 2024 18:32

"Чорноморець" у спарингу розгромив одеський "Атлетик", екс-динамівці відзначилися двома голами

Чорноморець на своєму стадіоні провів товариський матч із одеським Атлетиком. Зустріч завершилася розгромною перемогою Моряков - 8:1.


У складі Атлетику на поле виходило чимало відомих у недавньому минулому гравців, таких як Олександр Косирін, Сергій Политило, Кирило Ковальчук та інші ветерани одеського та українського футболу. Тренує команду ще один екс-гравець Чорноморця Олександр Голоколосов.


Незважаючи на легендарні імена, гідного опору аматори команді УПЛ не чинили. У першому таймі фаворит обмежився двома голами, після перерви забив ще двічі, пропустив у відповідь, відразу відновив розрив у чотири м'ячі. Наприкінці зустрічі підопічні Олександра Бабича відзначилися ще тричі.


Чорноморець у п'яти стартових турах УПЛ зазнав чотирьох поразок за однієї перемоги. Команда Бабича, яка займає 13-те місце, 14 вересня зустрінеться із сусідом за турнірною таблицею — Інгульцем.

Чорноморець - Атлетік (Одеса) - 8:1 (2:0)
Голи:
Попов, 18, Сігєєв, 36, Жоао Нето, 49, Янаков, 58, Пшеничнюк, 64, Швецов, 84, Васильєв, 86, Хромей, 88 - Барсуков, 62, з пенальті