7 вересня 2024 16:20

Екс-дружина Морати про розлучення з Альваро: "Я і сьогодні готова вбити заради нього. У нас чудові стосунки. Зрад не було"

Аліче Кампелло висловилася про розлучення з Альваро Моратою.


У серпні нападник «Мілана» та збірної Іспанії та його дружина, модель та бізнес-вумен повідомили про рішення розлучитися. Подружжя пояснило його «безліч постійних непорозумінь», заперечуючи наявність у парі зрад.

Пізніше нападник розповів, що Кампелло хотіла залишитися в Іспанії, не бажаючи знову переїжджати після його виходу з «Атлетіко».


Ми ще ні про що не домовилися, ми не поспішаємо. На даний момент у мене інші пріоритети, на кшталт того, де я житиму зі своїми дітьми.


У нас спільні юристи та чудові стосунки. Я й сьогодні готова вбити заради Альваро.


На даний момент ми з дітьми живемо у Мадриді. Неправда, що ми переїхали до Італії, хоча, мабуть, скоро це зробимо. У Мілан, неподалік Альваро. Не назву переїзд неминучим, я навіть не шукала житла у Мілані. Хочу, щоби діти бачили свого батька.


Жодних зрад з його боку, якихось фотографій не було, це все брехня. Я б не говорила про нього так, якби було щось подібне. Люди можуть думати, що захищаю своїх дітей, але це не так. Абсолютно нічого не було», – заявила Кампелло.