13 жовтня 2021 11:41
1

Мирон МАРКЕВИЧ: "Потрібно не панікувати, а виграти у Боснії в гостях"

Національна збірна України в черговому поєдинку відбіркового циклу чемпіонату світу зіграла внічию - з Боснією і Герцеговиною (1:1).


Екс-голова Комітету збірних УАФ, заслужений тренер України Мирон Маркевич в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua поділився своїми враженнями від вчорашнього протистояння у Львові.


"І за попереднього тренера збірної України - Андрія Шевченка, нашим футболістам важко давався другий зі спарених поєдинків. Ось і вчора не виключено, що позначилася втома, коротка лава запасних, адже ті резервісти, що вийшли на заміну, гру не посилили.


Хоча більшу частину першого тайму підопічні Олександра Петракова провели вдало: забили, були ще моменти відзначитися. Однак після перерви гості скористалися тим, що господарі зменшили оберти, вже високо не пресингували і взяли м'яч під свій контроль.


Нічийний рахунок потрібно визнати справедливим. Звичайно, прикро, що не вдалося по максимуму скористатися перевагою рідних стін, тим більше, що підтримка 12-го гравця - уболівальників, була найпотужніша.


Однак не треба панікувати, нічого страшного не сталося. Необхідно все проаналізувати і у всеозброєнні підійти до повторного поєдинку з боснійцями. Все і далі в наших руках - потрібно перемагати".


Нагадаємо, що збірна України, набравши дев'ять очок, займає друге місце у своїй групі.

С такой игрой, такой реализацией нечего делать на чемпионате мира