21 квітня 2024 19:50
14

"Динамо" – "Полісся" 3:0. Реванш під дощем

"Динамо" - "Полісся" 3:0


"Динамо": 1. Бущан - 24. Тимчик, 32. Михавко, 4. Попов, 2. Вівчаренко - 18. Андрієвський, 10. Шапаренко, 29. Буяльський, 7. Ярмоленко, 22. Кабаєв - 11. Ванат

Запасні: 35. Нещерет, 8. Шепелєв, 20. Караваєв, 21. Супряга, 25. Дячук, 30. Діалло, 34. Сирота, 37. Царенко, 40. Біловар, 44. Дубінчак, 77. Беніто, 99. Пономаренко


"Полісся": 1. Кудрик, 13. Тейлор, 44. Чоботенко, 3. Кравець, 15. Михайліченко - 77. Кушніренко, 55. Крушинський, 95. Мустафаєв, 7. Назаренко, 59. Козак - 9. Луіфер

Запасні: 71. Бойко, 37. Таллес Коста, 14. Фортюне, 6. Танковський, 29. Смоляков, 10. Петряк, 30. Шабанов, 33. Поспєлов, 27. Іванов, 25. Чечер, 19. Раско


"Динамо" – "Полісся" ON-LINE.


Прев'ю

Сьогодні у 25-му турі Прем'єр-ліги "Динамо" на стадіоні імені Лобановського зіграє із "Поліссям".

Після перемоги у перенесеному матчі проти "Минаю" з рахунком 3:1 кияни перебувають на другому місці у турнірній таблиці, на 4 очки відстаючи від "Шахтаря".

Щодо "Полісся", то команда з Житомира після 24-х турів набрала 39 пунктів і йде на шостій сходинці. У своєму останньому матчі сьогоднішній суперник динамівців обіграв мінімально "Колос".

У першому колі чемпіонату України здобуло перемогу над "Динамо" з рахунком 3:2. Дублем за "біло-синіх" тоді відзначився Віталій Буяльський.


У сьогоднішньому матчі команді Олександра Шовковського не допоможе Назар Волошин, який відбуватиме дискваліфікацію за вилучення у грі з "Олександрією". Також проблеми зі здоров'ям відчував вірус Бражко, який підхопив вірус. Через що не потрапив у заявку на матч із "Минаєм".


У "Полісся" в лазареті знаходиться Бені Макуана. В іншому суттєвих проблем команда не має.

Орієнтовний склад "Динамо":

Бущан – Тимчик, Попов, Дячук, Вівчаренко – Андрієвський, Шапаренко, Буяльський, Ярмоленко, Кабаєв – Ванат


Головним арбітром зустрічі призначено Володимира Новохатнього.

Транслюватиме гру канал "2+2", клубний YouTube "Динамо" та FootballHub. "Динамоманія" о 18.00 проведе текстову онлайн-трансляцію.

З перемогою !
Жора сьогодні зіграв 100-й матч в чемпіонатах України, з них 50 "сухих". Подвійний ювілей, з чим його і вітаємо!
У Ваната зараз 49 матчів і 24 голи за Динамо. Зрозуміли, до чого я веду?
Сховати
Africanda-S, що він випереджає графік Блохіна після двох повних сезонів?
Так тоді результативність була нижча та й не протримається він багато сезонів в ДК, щоб бути серед Легенд, або продадуть або не захоче продовжувати контракт.
Сховати
Умник, по аналогії, можливо натяк на те, що наступний матч може стати "50-25"
Мабуть більш невмотивованого гравця чим Супряга,в Динамо не було ніколи.
Сховати
Мисливець, та як сказати. Був один персонаж, про якого потім всі казали "екс гравець", але жодного матчу в складі першої команди не зіграв. Тренував тоді Блохін
Сховати
Буковина, не знаю, про кого тут мова, але для мене найбільш байдужим футболістом в Динамо був Раффаел. Виходив на поле з таким виразом обличчя, наче його зараз знудить, грав абсолютно без емоцій. Тому в Динамо був лише 4 місяці.
Сховати
Africanda-S, ви забули про Лукмана Аруну
Молодці! з перемогою!
Відмічу повернення Шовковського до класичної тактики Мірчі з двома відбираючими опорними Андрієвський-Шапа і Буяльським на місці вісімки. Як результат Полісся за 80 хвилин створило аж 1 удар.
Цікаво, як на цю тактику повпливав візит самого Луческу на гру в віп-ложу.
Сховати
Умник, Бражка не було тому за такою схемою й зіграли. А ось навіщо Луческу приїхав до Києва це питання? Нічого хорошого після цього не відбувається.
Ванат красава. Ярмола тоже)
Важка хвилина мовчання:(
У Бущана сьогодні - особлива гра.