Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 34
От в кінці чемпіонату і єврокубках побачимо як вони прогресують,а так чергове блабла,про 300 мільйонів і молоду команду.
Показати
Мисливець, а що він повинен сказати?
Що все погано?
Мабуть більш невмотивованого гравця чим Супряга,в Динамо не було ніколи.
Показати
Мисливець, та як сказати. Був один персонаж, про якого потім всі казали "екс гравець", але жодного матчу в складі першої команди не зіграв. Тренував тоді Блохін
Попов,Михавко,Сирота і Дячук.Справа Караваєв,зліва Дубінчак.То скільки захисників?І чи було таке в історії Динамо взагалі?
Показати
Мисливець, а ви точно матч дивились? Дячук грав правого захисника, бо Караваєв одразу перейшов зліва у півзахист
Мисливець, Міхавко перейшов в опорну зону
Грати на утримання з шістьома захисниками,це треба додуматись.Та ще і з аутсайдером.
Показати
Мисливець, та ми ж весь час звинувачували захисників, шукали й чекали на трансфери захисників. И шо? Знайшли? Лава запасних— жодного гравця в центр поля. Нападників немає. Просрали перемогу. Два удари в створ воріт....
До того все гидотно,що навіть коментувати немає натхнення.Хто ці люди і навіщо вони вдягають футболки Динамо?
Показати
Мисливець, Не зрозумів, що Вам сьогодні не сподобалось. Повний ігровий контроль. Ніхто не випадав, навіть Бражко:) Шапа, начє оживає. Забили гол, грамотно засушили гру, в контрі поставили крапку. Все. Єдине питання, що це був за Шериф? Чі це був 2-3 склад? Хотілось би почути, що думає з цього приводу Умник.
Буду спати спокійно,якщо дадуть,з вами зрозуміло,фінсько гаварящій поляк,чи то пак португальско гаварящій німець,чи рюзьге гаварящій українець,якщо людина не розмовляє мовою свого народу,то що вона захищає,рюзьге мір?Тобто англійською ви залюбки,а рідною ні за що,та ще і військових приплели.Відповідати не потрібно,я все зрозумів і багатьох ваших знаю і їхнє відношення відчув на своїй шкурі.
Показати
Мисливець, сходи к штурмовикам нашим, расскажи, что не на том языке кричат, когда штурмуют и умирают за Украину. Неандертальцам не понять, что для половины страны русский - язык колыбельных мамы, а не язык врага.
смит, а хто ти?Ким себе відчуваєш?Українцем,англійцем чи рюзьгім?
Показати
Мисливець, ну ты меня повесили своими мето-вопросами...ну, чтоб тебе спалось хорошо, скажу, что еще во времен совка, когда получал серпастый-молотастый в графе : национальность, писал -украинец, а сейчас, много моих близких друзей воюет за нашу Родину, хотя основной язык общение у нас русский...
HIM, вірніше хто з наших селекціонерів пропонує його придбати.
Показати
Мисливець, Ібрахім Кане набагато кращий варіант, якщо не брати за увагу клуби Шахтар, Кривбас, Полісся, що зараз на щось притедують, та не будуть дешево продавати. Ще є Квасниця, але там цінник не підйомний, тому кращий варіант Кане з Ворскли, в клуба пішов тренер, бюджет давно поплив, тому вони готові продавати, та домовлятись. Так само як Чорноморець чи Зоря. Зараз я як бачу Динамо хоче посилити позиції, де основні граці в них травмовані, і на яких дуже розраховували. Це правий вінгер Ярмоленко та правий центральний захисник Попов.
Мій варіант посилення Динамо на даному етапі, це захисник Батагов з Зорі, вінгер Кане ( грає і з права, і з ліва) з Ворскли, та нападник з Зорі Герреро ( який може і на фланзі, і замість Буяльсского під Ванатом).
Але селекціонерам Динамо видніше)))
Ще пішла чутка, що може повернутись з Чемпіоншипу в УПЛ іранець Сайядманеш, чому б не взяти його, то й Кане не буде потрібен, але якщо піде Буяльський, то брати треба обов'язково обох.
Чим Брагару краще за Кане, молодче на пару років? має українське громадянство, та не втече, бо не випустять))) Досвіду в Кане набагато більше, позиції майже однаково закривають, а от продуктивність в Кане набагато вище, ну може зп в Брагару нище, , і розраховують на великий прогрес Брагару, та те що в молодіжці конкурентів зараз немає, і цінник зросте після трансферу в Динамо.
Але так не буває, цифри не обманеш, та насправді буде як з Антюхом ,або Кабаєвим.
Я теж одного знаю,що не втік.
Показати
Мисливець, не замастись чоколадкой
Потрібно всим гравцям в нічний клуб для зняття психологічного тиску.
Показати
Мисливець, під час комендантської години, заспівати караоке всім складом корпоративно відтягнутись, молодь ДК не дасть збрехати )))

Луческу, як Фергюсон свого часу, буде стояти за барною стіййкою та наливати всім півас )))
No results found.