28 грудня 2023 12:43
4

Брагару переходить в "Динамо"? В "Чорноморці" відреагували на останню новину стосовно півзахисника команди

Нещодавно повідомлялося, президенти Динамо та Полісся, Ігор Суркіс і Геннадій Буткевич відповідно, зробили пропозиції Чорноморцю щодо трансферу молодого вінгера Максима Брагару.


Також зазначалося, що кияни продовжують вести перемовини щодо цього підписання і дане питання повинно вирішитися вже найближчим часом.


Генеральний директор одеського клубу Анатолій Мисюра в ексклюзивному інтерв'ю для сайту «Український футбол» висловився щодо цієї ситуації.


«Я поки що жодних документів не підписував. Максим відпочиває та готується до зборів», – сказав функціонер.

Брагару є вихованцем Чорноморця та виступає у першій команді з 2020 року.


Контракт футболіста молодіжної збірної України з одеським клубом розрахований до 30 червня 2024 року.

В нинішньому сезоні півзахисник провів 19 матчів в усіх турнірах та віддав три результативні передачі.


Фото - ФК "Чорноморець"

Навіщо він нам?
Сховати
HIM, вірніше хто з наших селекціонерів пропонує його придбати.
Сховати
Мисливець, Ібрахім Кане набагато кращий варіант, якщо не брати за увагу клуби Шахтар, Кривбас, Полісся, що зараз на щось притедують, та не будуть дешево продавати. Ще є Квасниця, але там цінник не підйомний, тому кращий варіант Кане з Ворскли, в клуба пішов тренер, бюджет давно поплив, тому вони готові продавати, та домовлятись. Так само як Чорноморець чи Зоря. Зараз я як бачу Динамо хоче посилити позиції, де основні граці в них травмовані, і на яких дуже розраховували. Це правий вінгер Ярмоленко та правий центральний захисник Попов.
Мій варіант посилення Динамо на даному етапі, це захисник Батагов з Зорі, вінгер Кане ( грає і з права, і з ліва) з Ворскли, та нападник з Зорі Герреро ( який може і на фланзі, і замість Буяльсского під Ванатом).
Але селекціонерам Динамо видніше)))
Ще пішла чутка, що може повернутись з Чемпіоншипу в УПЛ іранець Сайядманеш, чому б не взяти його, то й Кане не буде потрібен, але якщо піде Буяльський, то брати треба обов'язково обох.
Чим Брагару краще за Кане, молодче на пару років? має українське громадянство, та не втече, бо не випустять))) Досвіду в Кане набагато більше, позиції майже однаково закривають, а от продуктивність в Кане набагато вище, ну може зп в Брагару нище, , і розраховують на великий прогрес Брагару, та те що в молодіжці конкурентів зараз немає, і цінник зросте після трансферу в Динамо.
Але так не буває, цифри не обманеш, та насправді буде як з Антюхом ,або Кабаєвим.