15 грудня 2016 18:18
9

Мирон МАРКЕВИЧ: "Динамо" откровенно разочаровало"

Авторитетний тренер проаналізував єврокубковий сезон для України.

"Насправді сезон надто успішним не був, - сказав Плюс Спорту Мирон Маркевич, - "Шахтар" вилетів з Ліги чемпіонів, але взяв реванш у Лізі Європи. Однак, будьмо відверті, гірники виступали у посередній групі. "Динамо" відверто розчарувало. Я гадав, що кияни посядуть друге місце у слабкій групі. На жаль, лише останнє місце. "Зоря" виступила непогано з огляду на кадрові проблеми і на результати жеребкування".

Уважаю Мирона Богдановича! Всегда знал что делает (а делал это Профессионально, и не под никого не ложился!!!). Украинский тренер №1!!! К сожалению никогда не будет в ДК в «период» Суркиса и.м.!!! Только дебилы в этой ситуации будут не согласны с Богдановичем!
Адекватная оценка
Так, Мироне Богдановичу. Та, найгірше у цьому те, що "то нетаке", а то вже хронічна хвороба, якій більше року.
нема що додати до його слів
А кадрові проблеми ДК? Їх шо, нема?
Сховати
аэс, в ДК почти на каждую позицию по 2 игрока , о каких кадровых проблемах вы пишете?Или ДК играет арендованными у других клубов игроками?Нет,оно само их раздает направо и налево по арендам.
Сховати
Санчо, Так у Зорі також по два гравці на позицію, навіть у Волині по два гравці на позицію, йдеться про якість цих гравців...
Сховати
Марян, в Заре играет основа из арендованных игроков . О каких по два на позицию вы пишете.Вы какой чемпионат смотрите?
аэс, а хто винен у цих кадрових проблемах? Ясно, що фінансові ресурси обмежені, але одні футболісти йдуть, бо не можуть знайти спільну мову з головним тренером, другі у 22-23 роки ще не вийшли з категорії молодих та перспективних, а треті у 25-26 вже деградують. І в результаті Динамо бере 1 очко з 6 у Ворскли, чиї фінансові і кадрові проблеми незрівнянно важчі,