Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 51
Polar, але наразі кращого за нього у відборі немає
Показати
Taras, сегодня как раз в отборе надо здорово сыграть! сидора, гармаша в основку! и бурду перевести в опорную зону для большей уверенности!
Юрген, як варіант замість Шепелева. Все таки в декількох останніх матчах Буя виглядав значно краще, і візуально, і по ТТД.
Показати
Taras, Че-Че не зможе робити в захисній роботі того, що можуть Шепелєв та Буяльський. Для Че-Че потрібні ті, хто буде відбирати, адже навіть проти Чорноморця він у єдиноборствах був дуже слабким. А проти Аякса нашою першочерговою задачею буде знизити навантаження на наші ворота (за рахунок високого пресингу: Шепелєв-Бєсєдін), але у той же час, позаду має залишитись той (Сидорчук-Буяльський), хто зможе відбирати м'яч нижче.
Я розумію, що для руху м'яча вперед Че-Че більш приваблива кандидатура, але Аякс дуже сильний в атаці, і "шашки на голо" - це не той варіант, який може принести нам успіх. На хвилинку - вони у 8 офіційних матчах забили 20 голів. Тому їм не можна давати атакувати. Звідси і зв'язка Шепелєв-Буяльський.
Frodo, попробуйте прочитати уважно склад півзахисників. Там Зінченко є.
Показати
Taras, ай я его в защитниках искал по пеповским раскладам ;)
І до чого тут Шепелев? Не розумію (
Показати
Як так розумію мінусувальщики вважають, що гра Шепелева відповідає рівню гри збірної і він є одним з кращих по грі наразі в Динамо? Вже б в школу ви йшли чи що)
Sanya, я про те що грати в ЛЧ НЕ МОЖЕ бути рано. В 98 також був жах зі Спартою. То що треба було сказати, що їм ще рано, бо гри немає?
Показати
Taras, сори, ни тебе)
Taras, плюс, чуть не понятно было написано в крайнем твоём посте
Кепа, в мене жодного слова про те чи нам легше чи важче. Прекрасно знаю про шлях нечемпіонів. Тут про те що нам рано, я так розумію з таким рівнем гри в ЛЧ. А їм з їхнім не рано.
Показати
Taras, а в 98, судя по игре с Спартой, тоже так надо было рассуждать?
KAA, як може бути рано в ЛЧ??? Тобто умовному Карабаху, АПОЕЛу чи Марібору не рано, а нам рано. Нам не рано буде тільки тоді коли ми будемо готові зразу у фінал??? А досвіду супер ігор з супер командами нашим гравцям (особливо молодняку) нам не треба? А грошей нам не потрібно??? Більшої дурниці не чув. Вже і то бігом в ЛЧ. ДИНАМО ВПЕРЕД !!!!
Показати
Taras, нам намного сложнее пройти в Лигу, чем "...умовному Карабаху, АПОЕЛу чи Марібору"
Бо ви зразу з кротами не грали. А цього туру граєте. Це банда Павелка детка. Це 90-ті вернулися( А ти певно лягти під них не хотів. Вот тебе і прибрали. Поставлять того хто ляже. Ніколи не думав, що після революції будемо жити в такому гамні
Показати
Taras, Потому что все что происходило только спрятали за слово "революция", а на самом деле был жесткий деребан власти...Вот только Шахтер себе такого не позволял даже когда у власти были 100% донецких!
"Пионер - всем пример" Точно про Алю )))))
Показати
Taras, а пионерка - всем ребятам примерка
Який шахтар, дядя? Вам, коли ви купували місце в вишці тупо прописали - всі очки в цих матчах це власність кротів. Навіщо ці казки сплітати? Очки в кротів можуть відібрати Олександрія, Карпати, Зоря. Вроді все. Всі інші лягли.
Показати
Taras, як не прикро визнавати, але це правда, решта команд - підстилка кротів((
No results found.