Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 11
Частину платять інвестори, частину стимулювання. Та яка здача матчу, ви про що? А те що відбувається з клубом зараз, так в нас на носі вибори президента федерації області, Волинь хоче пропихнути свою людину, можливо навіть і самого Кварцяного, а цього не хоче тепершній президент і хоче позбавити Волинь права голосу на виборах, а це водночас(юридично) не дасть права грати в Прем'єр лізі. Так що це все байки що фінансування немає.
Показати
Капец!!!Там что ,делать больше нечего ?
Дуже шкода,що відбуваються такі речі.У мене,загалом,складається таке враження,що все робиться для того,щоб знищити український футбол і впровадити в життя найближчим часом утопічну ідею обєднаного чемпіонату.
Щось мені здається що буде ще одна сенсація, гравцям Волині обіцяють по 30тис.$ за перемогу, за Шахту дали по 25тис.Я сам з Луцька, але буду вболівати за Динамо.
Показати
Хто обіцяє? Можливо за ця сума фігурує за здачу матчу з Динамо в світлі останніх подій, які відбуваються з клубом Волинь? Якщо Динамо буде грати так само,як останні 2 матчі, то в Луцьку їм буде непереливки.Мені,особисто дуже подобається Волинь і я очікую в першу чергу цікавої,безкомпромісної і змістовної гри з боку обох команд.
Коментарі по темі:
Трансфермаркет дає 43% що Рафаель перейде в Шахтар, 40% що в Динамо
Показати
Врут они там очень часто. Очень бы хотелось его видеть у нас, но нужно прощаться так же с рядом футболистов..
Информации о трансфере в Шахтер нигде не было. Они сделали выводы вот из этой новости: http://www.dynamomania.com/news/172854-ukrainskie-grandy-torguyut-raffaelya Решили, что мы вместе с кротами им интересуемся.
Новий розклад буде з 27 травня, але ціни будуть вищі за теперішні купейні
Показати
Спасибо
Це питання можна вирішити.Летіли нові стільці синього кольору, такі встановлені якраз в гостьовому секторі, висновки робіть самі.
Показати
я там тоже был. За прилетевший камень из-за стадиона и разбивший парню голову ТЫ готов ответить? Каждая агрессия порождает ответную агрессию (с)
Хотів би уточнити хто в кого кидав стільці, нащо писати такі новини?????????????? Ви бачили хто кідав? Я був на стадіоні і все бачив, це вболівальники Динамо.
Показати
Був на секторі.Кидали стільці обидві сторони. Питання лише в тому хто почав перший.
на сайті прем'єр ліги пише що 7, але це напевно без врахування сьогоднішнього матчу
Показати
У Срны вчера была 9 желтая карточка, а за свои 8 он уже пропускал игры с Ильичевцем и с Черноморцем.
може трохі не в тєму, бачив сьогодні михалика в луцьку, його друг в мене в унівєрі фізру викладає, так от, сижу собі в чернігівському(лєтніку) заходить михалик, я в шоці, кажу йому привет подаю руку і він каже привет і дає руку, оце людина, а заходив він за пивом свому другу, як я потім вже взнав...
Показати
Він служив у моєму місті (Гайсин, що на Вінничині в армії), то ми йому на цей Новий Рік з друзями двзонили близько 02.00 вітати, він відповів, сказав, що пам'ятає наше місто і армію. А потім йому дзвонив знайомий, який був Михалику "дідом", теж нормально поговорили. Красава мужик.
Ну а ярмоленко тут причьом, сьогодні був одним з кращих
Показати
Ты матч смотрел??? Кроме гола, который забили-бы и мы с тобой, он не сделал НИЧЕГО ПОЛЕЗНОГО, а только тупил всю игру!!! Он был полный 0, он им и останеться!!!
За матч Зеніт-Динамо, тільки шось різниця в часі на livetv в 20.00, на fc-zenit 19.00, два сайта ж рускіх, де правда?)
Показати
Россия находится в трёх часовых поясах находится, она-же большая по размеру.
Автор: Саня
26 липня 2011 17:31
Як наші футболісти навчаються!
Сьогодні, здаючи вступні екзамени в Луцькому національному технічному університеті, був приємно здивований побачивши нашого Тараса Михалика, замітив його як стояли в черзі. Виявляється Тарас вміє не тільки футбол грати))… буде магістром за спеціальністю менеджмент організацій ну зрозуміло заочної форми навчання...