23 жовтня 2024 18:28

Юрич перед матчем з "Динамо": "Рома" повинна показати, з чого вона зроблена. Треба вийти на поле і з’їсти суперника"

Фото - https://depositphotos.com/ua/


Головний тренер «Роми» Іван Юрич поділився очікуваннями від матчу Ліги Європи з «Динамо», який пройде 24 жовтня.


- Яка ротація буде завтра? Довбик?

- Я ще не вирішив. Манчіні не завершив тренування через напад гаряки. Я внесу деякі зміни. Це правильно, адже у нас 7 матчів за 21 день. Це не буде масова ротація, але зміни будуть.


- «Рома» ще не набула тієї злоби, яка відрізняє її команди.

- Ми поки що на півдорозі. В матчі з «Інтером» (0:1) ми побачили велику волю, з іншого боку - у нас абсолютно немає переможного менталітету. В останніх 17 матчах у нас 3 перемоги. Це не менталітет «Роми», він на нижчому рівні.

Я бачу ріст багатьох гравців, але ми не те, чим має бути «Рома» - командою, яка виграє матчі. Треба змінити менталітет. Виступом загалом я задоволений, але результатів недостатньо. Я не виправдовуюся, тут все є, треба реагувати з характером. Команда повинна показати, з чого вона зроблена.


Мені нічого не бракує, ситуація ідеальна. Я відчуваю довіру. Мені як людині нічого не бракує, щоб добре працювати. Я можу виправдовуватися, як і гравці, але це було б слабкістю. Треба вийти на поле і з’їсти суперника, решта - для слабаків. Ми наполегливо працюємо, у нас найкраща організація, найкращий спортивний центр.


Є проблеми з психологією. Є гра, є футболісти. Ми не на рівні «Інтера», але гравці в нас є. З завтрашнього дня я хочу побачити інші речі. Я хочу більше речей, більше зла. Гравці повинні змінити ситуацію, для цього вони повинні стати звірами. Я очікую інші речі завтра», - сказав Юрич.