23 жовтня 2024 16:22

Хаманн про Трента в "Реалі": "Це скаузерський Галактіко. Не можна звинувачувати його, якщо він захоче піти. Вони можуть провернути аналогічну угоду, як із Мбаппе"

Дітмар Хаманн оцінив можливий перехід Трента Александера-Арнолда в "Реал".


Контракт захисника з «Ліверпулем» спливає наступного літа.


«Я не думаю, що Трент Александер-Арнолд піде в січні, але якщо Реал зробить пропозицію, йому буде важко відмовити. Дедалі більше англійців грають за кордоном. Не можна звинувачувати Александера Арнолда, якщо він дійсно захоче піти. Джуд Беллінгем може заманювати його до клубу, а той факт, що вони підписали Кіліана Мбаппе на правах вільного агента, показує, що вони можуть провернути аналогічну угоду з Александером-Арнолдом наступного літа.


Трент Александер-Арнольд – скаузерський Галактико. Я не бачив англійця, який би так бив штрафні удари з часів Девіда Бекхема. Його передачі, техніка та майстерність – це насолода для очей. Більшість уболівальників скажуть, що вони приходили на стадіон, щоб побачити нападаючих, таких як Майкл Оуен чи Фернандо Торрес, а тепер уболівальники приходять дивитися, як Александер-Арнолд грає на правому фланзі», – сказав колишній півзахисник «Ліверпуля» в інтерв'ю Flashscore.