23 жовтня 2024 14:59

"Ворскла" припинила співпрацю з тренерським штабом Долганського

Футбольний клуб «Ворскла» Полтава завжди стояв на боці інтересів уболівальників. Тому вважаємо за потрібне прямо зараз розвінчати всі інсинуації довкола клубу, що останні кілька днів генеруються різними джерелами в інформаційному полі.


Один із найстаріших та найамбітніших клубів Вищого дивізіону вітчизняного футболу, завдяки підтримці групою компаній Ferrexpo почесного президента Костянтина Жеваго, повсякчас ставив перед собою лише найвищі турнірні завдання.


Наразі прийнято рішення припинити співпрацю з тренерським штабом Сергія Долганського. Проте це жодним чином не пов’язано з нібито поганою атмосферою в команді, як то намагалися подати в своїх матеріалах окремі електронні ЗМІ.

Футбольний клуб «Ворскла» вдячний тренерському штабу Сергія Долганського за професійне ставлення до справи і знання, передані колективу за час співпраці.


Головна команда зі структури «Ворскли» продовжує тижневий тренувальний цикл у рамках підготовки до календарної зустрічі у Рівному в звичному режимі, тренуючись на заміських полях у Крутому Березі.


Фото - ФК «Ворскла»