23 жовтня 2024 14:56

Куртуа про камбеків на "Бернабеу": "Суперник розуміє, що грає проти "Реала". Коли ми забиваємо, атмосфера розжарюється, і він це відчуває"

Тібо Куртуа пояснив природу камбеків "Реала" на домашньому полі.


"Реал" переміг "Боруссію" у 3-му турі Ліги чемпіонів (5:2), відігравшись з 0:2. Мадридці забили усі 5 м'ячів у 2-му таймі.


«У першому таймі ми зіграли погано, вони створили багато небезпечних моментів та швидко забили два голи. Ми виправились після перерви, обговорили, що потрібно покращити. Ми відреагували та знали, що якщо заб'ємо перший гол, зможемо виграти. У другому таймі ми стали краще пресингувати, грали добре і з тією інтенсивністю, на яку заслуговує матч Ліги чемпіонів. У цьому полягає різниця.

Вони грали з нами дуже легко і могли піти на перерву, ведучи 3:0. Ми прокинулися та відреагували, але це не завжди працюватиме. У суботу потрібно розпочати так само, як ми закінчили сьогодні.


Суперник розуміє, що грає проти «Реала» на «Бернабеу», і я не говорю про страх. Коли ми забиваємо, атмосфера на стадіоні загострюється, і суперник це відчуває. За рахунку 2:2 потрібно зберігати спокій та навести лад у грі. Потім ми забили ще три голи. Якщо зіграємо так само, як у другому таймі, субота буде ще кращою», – сказав воротар «Реала».