23 жовтня 2024 18:10

Анрі про нічию ПСЖ із ПСВ: "З відходом Мбаппе вони втратили частину магії. Команда виглядає збалансованішою, але цього недостатньо. Кіліан міг би перевернути гру"

Тьєррі Анрі вважає, що «ПСЖ» з відходом Кіліана Мбаппе втратив частину магії.


«ПСЖ» зіграв унічию з ПСВ (1:1) у 3-му турі Ліги чемпіонів.


«Після відходу Кіліана говорили, що вони стануть більш стабільними та збалансованими. Спочатку це працювало, вони дійсно виглядали як команда. Так, вони стали більш командними, стабільнішими, але при цьому втратили Мбаппе. Це дуже складно.


У такому матчі Кіліан міг би перевернути гру, зробити рахунок 2:1 чи забити переможний гол наприкінці – момент магії. Ви втратили частину магії, але команда виглядає соліднішою у плані балансу. Вочевидь цього недостатньо.

Ви вирішили позбавитися цих зірок, враховуючи не найкращі стосунки з уболівальниками… Вони вирішили зробити ставку на молодь. Але коли ви ставите на чільне місце молодь, ви не можете відразу стати на 100% молодою командою. Вам потрібні кілька досвідчених гравців, які допомагатимуть молодим. Маркіньос залишився, Хакімі поступово стає ветераном. Вам потрібні люди, які допомагають молоді ставати кращими. Не означає, що без Мбаппе буде простіше. Думаю, вчорашній результат розчаровує», – сказав колишній нападник «Арсеналу» CBS Sports.