16 вересня 2024 22:07

Стали відомі рейтинги гравців "Динамо" в EA Sports FC 25: Шапаренко знову найкращий, золота картка Попова, прогрес Волошина

Стали відомі рейтинги футболістів київського Динамо у футбольному симуляторі EA Sports FC 25.


Золоті картки цього разу отримали п’ять гравців киян. Найкращий рейтинг, як і минулого року, у півзахисника Миколи Шапаренка (78). На п’яти йому наступають колега Віталій Буяльський (77) та голкіпер Георгій Бущан (76). У топ-5 увірвався лідер оборони Денис Попов, який наздогнав за балами (75) вінгера Андрія Ярмоленка.

Денису, до речі, немає рівних у таких параметрах як захист та фізична міць (по 75). Шапаренко – найкращий у дриблінгу (80), його найближчі конкуренти за цим параметром – Буяльський (78) та Ярмоленко (76). Щодо швидкісних якостей, тут попереду всіх фланговий захисник Олександр Тимчик (87).

Друге місце за цим показником займає Назар Волошин (82), який став рекордсменом Динамо за прогресом, показаним за рік. Порівняно з релізом осені-2023, загальний рейтинг молодого вінгера зріс одразу на 11 одиниць – з 60 до 71. Також різкий прогрес показали Володимир Бражко та Костянтин Вівчаренко (+7), Максим Дячук (+6) та Владислав Ванат (+5).

Нагадаємо, EA Sports FC – це футбольний симулятор, раніше всім відомий під назвою FIFA. У 2022 році видавець гри змінив її назву, оскільки не зміг домовитися про продовження співпраці з керівним футбольним органом.

Реліз EA Sports FC 25 заплановано на 27 вересня.

Динамо у новому сезоні поки не втрачало очок в УПЛ – 12 балів після чотирьох зіграних матчів. У кваліфікації ЛЧ команда Олександра Шовковського успішно подолала два раунди, але програла дуель Зальцбургу (0:2, 1:1) та зіграє на груповому етапі Ліги Європи.