18 вересня 2024 21:09

Бен Йеддер уникнув ув'язнення, але залишиться під суворим наглядом. Слухання у справі про сексуальне насильство відбудеться 15 жовтня

Віссам Бен-Йеддер уникнув взяття під варту у справі сексуального насильства.

Минулого тижня екс-форварда «Монако» затримали за звинуваченням в епізоді сексуального насильства – інцидент стався в машині Бен-Йеддера за участю дівчини 2001 року народження, при цьому футболіст перебував у стані алкогольного сп'яніння.


Учора апеляційний суд Провансу розглянув заяву прокуратури Ніцци, яка оскаржила рішення відпустити Бен-Йеддера під суворий судовий контроль. Звинувачення вимагало ув'язнити футболіста під варту до засідання суду, яке має відбутися 15 жовтня.


Як стало відомо, зрештою суд ухвалив рішення залишити француза під суворим судовим контролем. Йому, як і раніше, заборонено залишати Приморські Альпи, відвідувати питні заклади та нічні клуби та вступати в контакт із жертвою. Він також повинен відзначатися двічі на тиждень та проходити лікування від алкогольної залежності.

«Це справедливе рішення, яке було необхідне. Апеляційний суд вирішив підтвердити рішення судді Ніцци та вважав, що тримання під вартою взагалі не вказувалося у справі пана на Бен-Йеддера. Зараз йому потрібно дбати про себе та підготувати захист.


Саме на пропозицію Бен Йеддер було встановлено протокол лікування, тому ми подивимося, як із цим бути, залежно від обмежень судового контролю. Але, безумовно, йому буде надано регулярне медичне, психіатричне та психологічне лікування. Це полегшення. Затримання було б жахливим», – сказала адвокат футболіста Ме Хасна Лузе.


Нагадаємо, у серпні минулого року Вісама вже звинувачували у «згвалтуванні, спробі зґвалтування та сексуальному насильстві» – тоді його відпустили під заставу у розмірі 900 тисяч євро.