18 вересня 2024 22:39
2

Юхим КОНОПЛЯ: "Не вважаю, що це серйозно – ставити гру на 6 вечора у регіоні, де 80% часу ввечері – повітряна тривога"

Захисник «Шахтаря» Юхим Конопля в інтерв’ю Тribuna.com розказав про недограний матч 5-го туру УПЛ з «Кривбасом».

– Щодо перенесення недограного матчу з «Кривбасом». Артем Гагарін сказав, що «впевнений, що «Шахтар» влаштує дата для догравання 25 вересня». І додав, що при такому розкладі у «Шахтаря» виходить, в середньому, буде по матчу на чотири дні. Ви вважаєте такий варіант справедливим для гірників?


– Чесно кажучи, не знаю, де «по матчу на 4 дні», якщо в нас стоять ігри 23 вересня з «Оболонню» і 27 вересня з «Вересом». Виходить так, що не одна гра на 4 дні, а три гри за 5 днів. Як в його голові ця інформація взагалі могла якось співпрацювати, я не розумію. Можливо, він і жартував, але його жарт – незрозумілий.


– Який виїзд поки в цьому сезоні – найскладніший за вашою версією?


– Думаю, що найважчим був виїзд на гру з «Кривбасом». Ми приїхали не в Кривий Ріг, а в Камʼянське. Просто стосовно цього виїзду було багато запитань. Дуже багато хлопців з команди нервували, особливо наші іноземці, які просто бачили «картинку» і не розуміли, що відбувається. Через це цей виїзд був найважчим морально і, звісно, ще через те, що ми не дограли гру і нам доведеться їхати ще раз туди до них і догравати.


Ну, я не вважаю, що це серйозно – ставити гру на 6 вечора в регіоні, де ну 80% часу ввечері – повітряна тривога, і дійсно було зрозуміло ще до гри, що ми скоріш за все її не дограємо. На наступний день ми не могли дограти, бо це вже була дата УЄФА, коли збиралася збірна. При всьому нашому бажанні зіграти цю гру ми фізично не могли дограти. Через це виникло дуже багато незручностей, бо в нас і так щільний графік, а нам ще потрібно шукати десь дату для того, щоб зіграти цю гру.


– Як ви вважаєте, яким був би найоптимальніший варіант, дати догравання? Не конкретна дата, можливо, місяць.

– Я думаю, можна було б зіграти 15-16 січня, якраз коли ми будемо готуватися до останніх ігор Ліги чемпіонів, - сказав Конопля.

Все вірно, Кривбас буде у відпусці, кроти приїдуть і їм зарахують тех перемогу, кабінетні переможці (((
15 января? Ты что дебил? Это у вас подготовка к ЛЧ,а у Кривбасса в это время только медосмотр после отпуска! И стадион готовить среди зимы ради одного тайма? Или вы уже порешали,что игра будет не в Кривом Роге?