18 вересня 2024 20:18
1

Олександр ШОВКОВСЬКИЙ: "Намагаємось прискорити гру Себальйоса, тому що йому притаманна деяка латинська вальяжнiсть"

Головний тренер "Динамо" Олександр Шовковський прокоментував перемогу над "Ворсклою".


- Ми увійшли до дуже щільного графіка. Після минулого матчу минуло три доби. Сюди додається логістика, пов'язана із матчами Ліги Європи. Розуміли, що треба дати певним гравцям відпочити та зробити ротацію. Команда провела досить непоганий перший тайм. Хоча було непросто. Суперник захищався вдесятьох.

Мали спокійніше закінчувати матч, але припустилися помилки і ускладнили собі життя наприкінці. Попри це ми нормально зіграли. Готуватимемося до наступних матчів. Нам є над чим працювати і що покращувати в нашій грі. Є багато позитивних моментів, але треба вдосконалюватися, щоб тішити вболівальників якістю гри та перемогами.


Гра Себальйос і Герреро? Брайану було непросто, коли він до нас приєднався. Але це кваліфікований гравець, який хоч і не надто високий як для захисника, але на другому поверсі грає дуже непогано. Раніше він не грав у європейських лігах. Намагаємось прискорити його гру. Тому що там є певна латинська поважність. Працюємо. Герреро приєднався до нас в останній момент. Він працює та готується. Ротація додає нам можливостей організації гри. Готуємось до непростого графіка. Стан Себальйос? У роздягальні він нормально себе почував, але ми все одно робитимемо обстеження. Йому та Бражку, у якого забій грудної клітки. Потрібно виключити будь-які ускладнення.

Чому не запитали про Волошина та Михайленко?