1 вересня 2024 13:55

Владислав КАБАЄВ: "Хочеться закріпитися у збірній, не просто поїхати один раз"

Вінгер «Динамо» Владислав Кабаєв прокоментував свій дебютний виклик до збірної України та розповів про свої цілі.


«Сумували за нашими вболівальниками, не вистачало їх за кордоном. Бачили, що на стадіоні поле перестелили, там Зоря грала. Тільки з нетерпінням чекаємо на гру з ЛНЗ.

Прийшов у «Динамо», хочеться грати в основному складі – домігся, граю там. Потім хочеться забивати більше – забиваєш. Хочеться до збірної – до збірної. Так воно потроху-потроху.

Зараз хочеться, у «Динамо» ми маємо мету – стати чемпіонами, виграти Кубок, показати себе в Лізі Європи якнайкраще. Так само і в збірній – ти граєш за свою країну, там закріпитись, а там уже, як Бог дасть. Буду від себе робити все можливе.

Коли прочитав [про виклик до збірної] – було дуже приємно, тому що з Інтернету все це бачив. Я до цього йшов, хотів, прагнув. Є якісь внутрішні передчуття, по-справжньому відчую, коли потраплю в цю атмосферу, у новий колектив тренера не бачив, не спілкувався.

Тільки після збірної я десь зможу щось розповісти, але поки що це така дитяча мрія. Хочеться поїхати та закріпитися. Не просто поїхати один раз, а… Це найскладніше. Потрапити туди – це одне, а закріпитись там – зовсім інше», – сказав Кабаєв.