20 вересня 2024 19:09

Богдан РЕДУШКО: "До гри мав відчуття, що заб’ю"

Автор дубля у ворота «Руху» півзахисник «Динамо» U19 Богдан Редушко (на фото крайній справа) поділився враженнями від домашньої гри та перемоги з розгромним рахунком 10:0:


- Не сказав би, що було легко, просто на перших хвилинах ми затиснули суперника. Тренер підкреслив, що у минулому матчі ми не реалізували свої моменти, а сьогодні забивали майже все.

- Вже вдруге у нинішньому сезоні «Динамо» U19 перемагає з рахунком 10:0. Чи сильно відрізнялася сьогоднішня гра від минулої з черкаським ЛНЗ?

- Не сказав би, що різниця велика, просто сьогодні нам багато вдавалося, багато виходило, і ми майже нічого не дали створити команді суперника. Було призначено пенальті, але Слава Суркіс молодець – «потягнув».

- На кону стояв ваш вихідний? Ігор Костюк сказав вам, що не дасть вихідний якщо пропустите?

- Так, якби пропустили, нам дали б усього один вихідний, а тепер два (посміхається).

- З якими думками виходили на заміну? Чи відчували, що зробите дубль?

- Так, до гри мав відчуття, що заб’ю. Вважаю, зіграв непогано, віддавав передачі, обігрував суперників, тому й забив.

- Розкажіть про моменти з вашими голами та комбінації, які до них призвели?

- Спочатку пройшла атака, Саленко у штрафному майданчику віддавав на мене передачу, був рикошет, м’яч відскочив на Іщенка, він «стріляв» уздовж, я трохи підкинув м‘яч і забив. А у другому моменті Білий виходив віч-на-віч з воротарем, голкіпер його удар відбив, м’яч відскочив на мене, і я забив у дальній лівий кут.

- Зазвичай, коли рахунок великий, після перерви реалізація трохи зменшується, адже команда грає за рахунком. А сьогодні у другому таймі ви забили ще більше, ніж у першому, з чим це пов’язано?

- Тренери нам завжди кажуть не зупинятися, а навпаки, більше проводити атак і відзначатися. Тому, думаю, це вплинуло на нас. Ми у кожному моменті намагаємося забити й робити це якомога частіше.

- «Рух» ще нещодавно ставав чемпіоном України, але сьогодні вони не виглядали сильною командою?

- Чемпіонами ставали футболісти 2004, 2005 років народження, а зараз прийшло нове покоління, думаю, справа у цьому.

- Чи вже думали про наступного суперника – «Лівий Берег»?

- Зараз матимемо два дні відпочинку, і одразу почнемо готуватися до «Лівого Берега», а також проаналізуємо сьогоднішній матч та поєдинки суперника. Не думаю, що можуть бути сюрпризи. Налаштовуватимемося, як на усіх суперників, жодної недооцінки бути не може.


Фото - ФК «Динамо»