20 вересня 2024 23:50

"Торіно" здобув перемогу над "Вероною" та очолив турнірну таблицю Серії А

Торіно з Вероною дали вогню, принаймні в першому таймі. Це була зустріч двох несподіванок старту сезону. З новими тренерами виграли по два матчі за чотири тури. Паоло Ванолі взагалі визнали найкращим наставником серпня.


Голів довго чекати не довелося. Вже на 10 хвилині захист господарів провалився, подарувавши Санабрії вихід на побачення з воротарем. Антоніо подарунком скористався. Верона відповіла через дві хвилини хитрим розіграшем кутового. Лазовіч прострілив низом, кілька гравців пропустили, а бив уже Кастанос із зони напівкола. Який же класний удар у нього вдався – м'яч влетів у самісіньку дев'ятку.

В середині першого тайму було спекотно. Після кутового Торіно Давидович чомусь вирішив, що може непомітно зацідити ліктем в голову Санабрії. В епоху VAR такі вчинки навіть безглуздими не назвеш, таке зробить лише дурень. Авжеж арбітр показав пряму червону картку та ще й пенальті призначив. Однак Антоніо не забив – влучив у стійку, а добивання не мало сенсу, бо, згідно з правилами, це офсайд.

Зрештою, граючи в більшості, Торіно розумів, що дотисне суперника. Не минуло якихось десять хвилин, як Сапата вже вивів "биків" уперед, замкнувши подачу з флангу. І от лише після цього гра заспокоїлася. Верона не могла нічого вдіяти, а гостям і так було комфортно. Аж наприкінці гри Че Адамс забив третій м'яч у ворота Монтіпо. До цього призвів ще один провал оборони. Захисники фактично подарували валлійцю цей гол. У компенсований час гості відповіли тією ж монетою, коли забивав Москера.

Що ж, мінімум до завтра Торіно, який набрав 11 очок, буде лідером Серії А. Перемога "биків" посунула Емполі на четверте місце.


Верона – Торіно – 2:3


Голи: Кастанос, 12, Москера, 90+2 – Санабрія, 10, Сапата, 34, Адамс, 79

Незабитий пенальті: Санабрія, 22

Вилучення: Давидович, 21 (пряма червона)