20 вересня 2024 21:35

"Емполі" на виїзді переміг "Кальярі" та піднявся на третє місце Серії А

Програму 5-го туру Серії А почали два поєдинки. Емполі обіграв Кальярі, пізніше Торіно зіграє з Вероною. Результати – в цій новині на "Футбол 24",


Серія А, 5 тур

Кальярі – Емполі – 0:2

Голи: Коломбо, 33, 49


Перший матч тижня, можливо, не такий цікавий для українського уболівальника, але аж ніяк не позбавлений інтриг. У минулому сезоні Давіде Нікола дивом врятував Емполі, та залишитися не захотів. Проєкт Кальярі йому здався цікавішим. Тож тосканці покликали Роберто Д'Аверсу і поки не шкодують.


За грою перевага Емполі була незначною, але гості переважали в бажанні, яке не обчислиш статистично. Завдяки цим старанням і відзначилися Лоренцо Коломбо та Себастьяно Еспозіто, орендовані у Мілана й Інтера відповідно. До речі, Еспозіто лише вдруге відзначився в Серії А, попередній його гол був 1735 днів тому (майже 5 років), але не подумайте нічого поганого – хлопчині лише 22.


Отож, Емполі здобув другу перемогу в сезоні (ще одна була над Ромою) і бодай тимчасово піднявся на третє місце турнірної таблиці Серії А. Цікаво, що торік на цьому ж етапі сезону команда Д'Аверси також була третьою, тоді це був Лечче. Але команді забракло стабільності, і тренера звільнили після 28 туру. Що ж до Кальярі, то в острів'ян досі немає перемог (три останні матчі – поразки). Наразі підопічні Ніколи на передостанньому місці.