13 серпня 2024 12:13

Фаулер про МЮ: "Стали 8-ми, витративши 400 млн фунтів - футболка клубу була надто важка для тих, кого просив тен Хаг"

Роббі Фаулер сумнівається, що "Манчестер Юнайтед" потрапить до ЛЧ за підсумками сезону.


"Минулого сезону "Юнайтед" фінішував восьмим – це його найгірший результат у Прем'єр-лізі за всю історію. У них справді були травми ключових гравців, але це не виправдання з огляду на те, що вони витратили на трансфери майже 400 мільйонів фунтів протягом перших двох років [роботи Еріка тен Хага].

Більшість цих грошей було вкладено невдало. Футболка "Юнайтед" виявилася надто важкою для багатьох гравців, яких вимагав сам Тен Хаг. Після того, як цього літа він витратив ще майже 90 мільйонів фунтів на Льоні Йоро та Джошуа Зіркзе, він не має права говорити, що боси не підтримали його на трансферному ринку.”

Я чув думку, що Тен Хаг досяг великих успіхів, вигравши Кубок ліги і пройшовши кваліфікацію в Лігу чемпіонів. Я цього не потерплю. Ми говоримо про "Манчестер Юнайтед".

Їм буде непросто фінішувати в першій четвірці цього сезону, тому що я думаю, що «Сіті», «Ліверпуль», «Арсенал» та «Астон Вілла» перевершують їх за складами. Але це має бути мінімальною вимогою до тен Хагу, і якщо «Юнайтед» не досягне успіху в перші тижні сезону, то він знову опиниться на межі звільнення", – написав колишній гравець «Ліверпуля».