20 вересня 2024 11:12

Александер-Арнольд може стати власником "Нанта"

Правий захисник "Ліверпуля" Трент Александер-Арнольд може стати власником "Нанта", повідомляє GET Football з посиланням на L`Equipe.


Майкл Арнольд, батько гравця «Ліверпуля», який керує інтересами своїх синів через лондонську інвестиційну фірму, має великий інтерес до французького спортивного ринку.


Він провів зустріч із власником клубу Вальдемаром Кітою в онлайн форматі влітку, а потім зустрівся з ними особисто у Женеві кілька днів тому.


Зазначається, що Майкл Арнольд був зацікавлений у придбанні "Сент-Етьєна" та "Гавра", перш ніж зупинити свій вибір на "Нанті".


Англієць зробив пропозицію про поглинання клубу інвестиційним фондом у розмірі 100 мільйонів євро, включаючи 80 мільйонів прямих виплат та 20-мільйонний кредит. Також передбачено різні бонуси, сума яких може становити до 40 мільйонів євро. Третя зустріч між заінтересованими сторонами відбулася у четвер у Лондоні.


Французький бізнесмен Вальдемар Кіта володіє "Нантом" з 2007 року. Власник втомився від спортивних та фінансових труднощів, з якими стикається команда.


Кіта хотів би відшкодувати більшу частину своїх втрат, що ускладнить для Арнольда можливу купівлю клубу.


У «Нанті» заперечують будь-які переговори з англійським футболістом та його родиною.


Олександр-Арнольд вже є міноритарним акціонером французької команди "Формули-1" "Альпін" через інвестиційний фонд Otro Capital.