20 вересня 2024 12:46

Iбрагімович провів розмову з Фонсекою та гравцями "Мілана" перед матчем з "Інтером"

Радник компанії власників "Мілана" Златан Ібрагімович провів зустріч із головним тренером команди Пауло Фонсекою.


19 вересня функціонер відвідав тренувальну базу клубу. Під час зустрічі з гравцями він сказав коротку мотиваційну промову, щоб дати зрозуміти, що власники незадоволені ні результатами, ні грою, а також попросив виявити характер, індивідуальні якості та єдність.


У наступному матчі в Серії А "Мілан" зіграє проти "Інтера". Гра відбудеться 22 вересня, початок о 21.45.


Колишній нападник «Мілана» наголосив на важливості цього матчу як для покращення ситуації в турнірній таблиці, так і для вболівальників.

Ібрагімович в особистій розмові з Фонсекою підтвердив підтримку клубу, але також наголосив на необхідності негайної зміни ситуації. Він сподівається, що його слова стануть стимулом для команди та підтримкою тренеру.


Тренування «Мілана» через розмову Ібрагімовича з гравцями та тренером почалося пізніше запланованого часу.

Зазначається, що функціонер хотів би до кінця вересня уникнути розмови з власниками клубу про пошук нового тренера, але готовий піти на це, якщо вважатиме за потрібне, що це буде на благо «Мілана».


Раніше інсайдер Ніколо Скіра повідомив, що Фонсеку звільнять із «Мілану» у разі поразки у дербі проти «Інтера».

Видання Football Italia з посиланням на La Gazzetta dello Sport писало, що головними кандидатами замість Фонсекі є Мауріціо Cаррі та Едін Терзіч. Також серед варіантів є Томас Тухель та Массіміліано Алегрі.

Фонсека очолив «росонері» у червні. Після 4 матчів поточної кампанії Серії А «Мілан» посідає 10 місце у турнірній таблиці, маючи у своєму активі 5 очок.