20 вересня 2024 10:30

"Динамо" влаштувало футбольне свято для дітей українських героїв

Матч проти «Ворскли» став особливим для нашого клубу. На гру були запрошені діти, якими опікується громадська організація «Мрія дітей України», що займається освітою та розвитком дітей полеглих, полонених і зниклих безвісти військових.


Для «Динамо» є великою честю допомагати українській армії та дарувати свято дітям, які переживають ці непрості часи нарівні з дорослими. На жаль, дуже багато українських дітей зазнали болючих втрат, які ми не в змозі компенсувати. Але подарувати їм позитивні емоції та хоч на якийсь час дати можливість відірватися від важкої ситуації - це наш обов'язок та одна з соціальних місій клубу.



Медіа департамент «Динамо» запросив на гру декілька десятків дітей різного віку. Спочатку для них провели екскурсію стадіоном імені Валерія Лобановського.


Маленькі вболівальники «Динамо» дізналися багато чого цікавого з історії клубу та арени, побували у клубному музеї та відчули себе гравцями команди, які починають матч із лави запасних.



Під час матчу саме ці фанати були найбільш голосливими та активними. Їхня підтримка була чутна у будь-якому кутку стадіону та надихала команду на перемогу.



Після гри на наших чудових гостей чекав ще один сюрприз. Вони отримали змогу поспілкуватися та зробити фото з гравцями команди та головним тренером Олександром Шовковським.



Наші футболісти приділили дітям максимум уваги та не покидали стадіон до тих пір, поки кожен з маленьких гостей не отримав бажаний автограф чи фото.



Ми щиро дякуємо кожному українському військовому за героїзм та хоробрість. Наш клуб продовжить робити все можливе, щоб допомогти країні у цій війні на всіх можливих напрямках. У тому числі, реалізуючи різноманітні соціальні проєкти та підтримуючи дітей наших героїв.



Дякуємо громадській організації «Мрія дітей України» за їхню щоденну непросту роботу з підтримки дітей українських військових.


Фото: ФК "Динамо"