20 вересня 2024 12:26

Тебас: "Перес чинить сильний тиск, він знімає і призначає редакторів газет. Я говорю те, що думаю, а йому це не подобається. І я мадридист!"

Президент Ла Ліги висловився про Флорентіно Переса.


«У мене були добрі стосунки з Пересом, поки він не прийшов до централізованого продажу телевізійних прав. Ми провели два роки у переговорах із урядом. Потім почалися складнощі.


Коли ми віддалилися один від одного максимально, він сказав з дуже добрим обличчям, ніби не розбивав тарілку: Хав'єр, ти мене не слухаєш... А я сказав йому: Я слухаю тебе, але не чую тебе. Я продовжував спілкуватися з ним, але під дуже жорстким тиском.

Флорентино чинить сильний тиск. Він знімає та призначає редакторів газет. Зараз я маю скаргу від мадридського «Реалу» до TAD, за допомогою якої мене намагаються дискваліфікувати. Він також подав на мене скаргу до Національної аудієнції (іспанський суд із юрисдикцією на всій території країни).


Я говорю те, що думаю, а йому це не подобається. І я мадридист! Це як з УЄФА: він хотів, щоб вони зробили щось, вони не зробили, і він пішов у Суперлігу... Те, де знаходиться Флорентіно, мене непокоїть і турбує. На асамблеї «Реала» він сказав, що клуб прийшов, щоб урятувати футбол... Цього не може бути. Має месіанський характер.


Кілька місяців тому країни ЄС підписали документ проти Суперліги, щоправда, іншими словами, але Іспанія його не підписала. Подивіться вплив. У футболі найбагатші не можуть правити. «Реал» – локомотив поряд із «Барселоною», але зовсім інша справа, якщо конкуренція буде такою, якою вони хочуть її бачити», – сказав Хав'єр Тебас.