19 вересня 2024 21:47

У Фонсеки конфлікт із Ібрагімовичем. Златан наполягає на тому, що він головний та демонстративно спілкується з гравцями "Мілана" без тренера

Стали відомі причини конфлікту Златана Ібрагімовича та Пауло Фонсеки у «Мілані».

Раніше повідомлялося, що головного тренера може звільнити у разі програшу «Інтеру» у 5-му турі Серії А. Під керівництвом португальського фахівця «росонері» виграли лише один матч з п'яти. Міланське дербі відбудеться 22 вересня.


За даними La Gazzetta dello Sport, напруженість між Фонсеку та Ібрагімовичем, який обіймає посаду радника власника «Мілана», обумовлена не лише спортивними результатами. Називаються три інциденти, які призвели до погіршення їхніх стосунків.


Перший трапився під час передсезонної підготовки команди. За день до початку сезону Фонсека сказав, що трансферне вікно "Мілана" закриється з підписанням Юссуфа Фофана. Однак через кілька днів, під час прес-конференції, присвяченої підписанню контракту француза, Ібргімович заявив, що трансферне вікно закриється, коли він скаже про це. Фонсека не оцінив слова Ібрагімовича та повідомив про це керівництво клубу.


Два інші інциденти сталися за зачиненими дверима у «Міланелло». Перший стався напередодні першого матчу "Мілана" у Серії А проти "Торіно" (2:2).

Повідомляється, що Ібрагімович зібрав гравців на тренувальній базі клубу та поговорив із командою без тренера. Щось подібне сталося і перед грою в Лізі чемпіонів з Ліверпулем (1:3), коли Златан з'явився в клубі вперше за два тижні. Зазначається, що він наполіг на тому, що він головний і питав гравців, як у них справи з Фонсекою.


Нагадаємо, минулого тижня La Repubblica повідомила, що відносини самого Златана та власниками «Мілана» перебувають у «кризі».